Again hardware failure this night

This is a forum about all kind of information about TrashMail.net related information, news and outages.

Post Reply
Admin
Site Admin
Posts: 1243
Joined: 16 Jun 2006, 08:55
Location: Germany
Contact:

Again hardware failure this night

Post by Admin » 12 Jul 2010, 13:43

We had again a hardware failure this night for at least 4 hours.
We are investigating and taking counter measures to no more repeat this outages.
Best regards,
Stephan Ferraro
Founder of TrashMail.com
CEO of Aionda GmbH

User avatar
Saxtus
Posts: 94
Joined: 05 Oct 2009, 06:13
Location: Athens, Greece

Re: Again hardware failure this night

Post by Saxtus » 12 Jul 2010, 15:36

What part failed this time?

Admin
Site Admin
Posts: 1243
Joined: 16 Jun 2006, 08:55
Location: Germany
Contact:

Re: Again hardware failure this night

Post by Admin » 12 Jul 2010, 15:52

Saxtus wrote:What part failed this time?
Its each time the network card.
My hosting service exchanged already the card 3 times with 3 different chipsets. They install only desktop NIC cards.
I limited now the bandwith to 700 kb/s which I hope should fix temporary the problem.
Best regards,
Stephan Ferraro
Founder of TrashMail.com
CEO of Aionda GmbH

Admin
Site Admin
Posts: 1243
Joined: 16 Jun 2006, 08:55
Location: Germany
Contact:

Re: Again hardware failure this night

Post by Admin » 19 Jul 2010, 06:55

Again network card failure at Hetzner hosting service. I will contact them to exchange the network card (again the 3. time).
Best regards,
Stephan Ferraro
Founder of TrashMail.com
CEO of Aionda GmbH

Admin
Site Admin
Posts: 1243
Joined: 16 Jun 2006, 08:55
Location: Germany
Contact:

Re: Again hardware failure this night

Post by Admin » 19 Jul 2010, 08:17

Server will be poweroff at 09:30 o'clock to have its network card exchanged with another NIC device.
Best regards,
Stephan Ferraro
Founder of TrashMail.com
CEO of Aionda GmbH

Admin
Site Admin
Posts: 1243
Joined: 16 Jun 2006, 08:55
Location: Germany
Contact:

Re: Again hardware failure this night

Post by Admin » 19 Jul 2010, 11:13

New network card has been implemented and seems to work.
Let see if it work 7 days without chipset reset. If it fails again, then there is a bug in the chipset.
Best regards,
Stephan Ferraro
Founder of TrashMail.com
CEO of Aionda GmbH

Post Reply